Λίγα λόγια για την Αερογραμμή

Γραφείο Γενικού Τουρισμού. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989. Το αντικείμενο δραστηριότητας μας ήταν και είναι ο τουρισμός Στην πορεία των ετών, δραστηριοποιήθηκε και αναπτύχθηκε προσθέτοντας στον κύκλο εργασιών της και άλλες υπηρεσίες του τομέα της τουριστικής βιομηχανίας όπως εκτέλεση εκδρομών, ατομικών και επαγγελματικών ταξιδιών (εντός και εκτός Ελλάδος), ταξίδια κινήτρων (incentives), συνεδρίων, κρουαζιέρας κ.α.

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της είναι μέλος της Ι.Α.Τ.Α. και έχει την δυνατότητα να εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς σε όλον τον κόσμο. Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες και είμαστε συνδεδεμένοι με ένα πλήρη, υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συνδεδεμένο με τα περισσότερα διεθνή δίκτυα κράτησης πολλαπλών υπηρεσιών (CRS). Οι απαιτήσεις του κλάδου μας ανάγκασαν να επενδύουμε συνεχώς για να έχουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο, γλωσσομαθές, εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, το οποίο φροντίζουμε να ενημερώνεται, να εκπαιδεύεται και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, τα οποία βοηθούν στην άριστη, ταχύτερη και πιο υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας. Με γνώμονα την υπευθυνότητα, την στενή συνεργασία και την σχέση που δημιουργούμε με τον πελάτη, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο δυναμικές στον κλάδο της το οποίο αποτελεί και εγγύηση για τον ταξιδιώτη για ταξίδια μοναδικά και αξέχαστα.

Σήμερα, με την συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτήσαμε στην πολυετή μας πορεία, έχουμε καταφέρει να έχουμε έντονη συμμετοχή στα τουριστικά δρώμενα της αγοράς της Βόρειας Ελλάδας. Με τη φιλοσοφία μας η οποία είναι Προσανατολισμός στις ανάγκες του πελάτη πιστεύουμε ότι κερδίσαμε την εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας και φυσικά αυτό αποτελεί εγγύηση και διαβεβαίωση ότι και στο μέλλον θα ανταποκρινόμαστε το ίδιο…