Καλέστε μας στο 2310228280 - 2310229037 - 2310283661

13 ημέρες 31 Μαρτίου - 12 Απριλίου 2018

 

 

 

1Η ΜΕΡΑ. (31/3) ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’, στις 18.30 μ.μ. Έλεγχος διαβατηρίων εισιτηρίων και  πτήση με Aegean Airlines A3 7127  20.55 μ.μ  για Αθήνα. Στη συνέχεια Πτήση με Aegean  A3 928 από Αθήνα στις 23.50 μ.μ  για Τελ Αβίβ. Άφιξη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

2Η  ΜΕΡΑ. (01/4) ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΑΙΩΝ: Πρωινό. Συμμετοχή στη Θεία λειτουργία στο ναό της Αναστάσεως. Στη συνέχεια προσκύνημα-ξενάγηση στο Ναό της Αναστάσεως. Προσκύνημα στον Πανάγιο Τάφο, στον Γολγοθά, στην Αποκαθήλωση, στο  σημείο εύρεσης του Τιμίου Σταυρού και στα λοιπά Προσκυνήματα εντός του ναού. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η  ΜΕΡΑ. Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ (02/4) ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη Γαλιλαία. Προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Τιβεριάδα, προαιρετική κρουαζιέρα η γεύμα ψάρι στη λίμνη Τιβεριάδα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η   ΜΕΡΑ. Μ.ΤΡΙΤΗ (03/4) ΙΕΡΙΧΩ: Προσκύνημα στα μοναστήρια: Αγίου Γεωργίου Χοτζεβά, Προφήτη Ελισαίου, Σαραντάριου Όρους, Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη, Πατριαρχικός Αγιασμός στο πραγματικό σημείο βάπτισης του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Προσκύνημα στο μοναστήρι Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία. Επιστρέφοντας στα Ιεροσόλυμα. Στο  Όρος των Ελαιών, στην  Ι. Μονή  Ανάληψης Του Κυρίου, μικρή Γαλιλαία. Ιερές Ακολουθίες Ναού Αναστάσεως. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η  ΜΕΡΑ. Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (04/4)ΒΗΘΛΕΛΕΜ: Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για ΒΗΘΛΕΕΜ: (Απαραίτητα τα διαβατήρια) Προσκύνημα στις  Ιερές Μονές:  Τιμίου Σταυρού, Συμεών Θεοδόχου, Προφήτη Ηλία, Αββά Θεοδοσίου, Αγίου Σάββα και στο χωριό των ποιμένων, Βηθλεέμ: Βασιλική, Σπήλαιο Γέννησης, Σπήλαιο οστών των νηπίων. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα, επίσκεψη  στη  Γεθσημανή: Προσκύνημα στον Τάφο της Παναγίας, τον Κήπο της Προδοσίας, το Ναό των Εθνών  και  τόπο μαρτυρίου Αγίου Στεφάνου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΜΕΡΑ. (05/4) Μ.ΠΕΜΠΤΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και  συμμετοχή στην Τελετή του Νιπτήρα από τον Πατριάρχη.Στη συνέχεια θα βαδίσουμε στην Οδό Μαρτυρίου, προσκύνημα στη φυλακή του Χριστού στο Πραιτόριο, στη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου, στο σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας, Τείχος Δακρύων και  Τέμενος του Ομάρ (από έξω).Θα επισκεφθούμε επίσης τονΛόφο Σιών:  Υπερώο όπου έγινε ο Μυστικός Δείπνος , τάφο Δαυίδ, σπίτι που κοιμήθηκε η Παναγία. Επίσης θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε στα μικρά μοναστήρια στην παλιά πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7Η  ΜΕΡΑ. Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (06/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Λειτουργία των Βασιλικών στο Πραιτόριο, λιτάνευση Τιμίου Σταυρού μέχρι το Γολγοθά. Ακολουθία της Αποκαθήλωσης.Χρόνος ελεύθερος. To απόγευμα περιφορά Επιταφίου στο συγκρότημα Ναού της Αναστάσεως. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 8Η ΜΕΡΑ. Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ (07/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Το αποκορύφωμα του προσκυνήματος. Στις 12:00΄ συμμετοχή στην Τελετή του Αγίου Φωτός. Γεύμα, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στον ναό για την Ανάσταση, διανυκτέρευση.

9Η ΜΕΡΑ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ (08/4).ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό. Aναχώρηση για την περιοχή της Σαμάρειας, στο φρέαρ Του Ιακώβ. Επίσκεψη και  προσκύνημα στο ναό της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρίτειδας  και στο σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου. Στη συνέχεια αν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα επισκεφθούμε το χωριό Μπουρκίν εκεί όπου ο Κύριος έκανε το θαύμα της θεραπείας των 10 λεπρών. Συμμετοχή στη δεύτερη Ανάσταση. Επιστροφή στα Ιεροσόλυμα. Προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Ονουφρίου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

10Η ΜΕΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ (09/4) ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΣΙΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση. Στάση στη νεκρά Θάλασσα,  διέλευση συνόρων Ισραήλ- Αιγύπτου. Άφιξη στο μοναστήρι παρακολούθηση του  Εσπερινού. Δείπνο. Διανυκτέρευση. [Τη νύχτα  προαιρετική ανάβαση στην Αγία κορυφή].

11Η   ΜΕΡΑ. ΤΡΙΤΗ (10/4) ΣΙΝΑ: Παρακολούθηση Θείας Λειτουργίας. Προσκύνημα στα Άγια Λείψανα της Αγίας Αικατερίνης, και θα παραλάβουμε το συμβολικό δαχτυλίδι. Ξενάγηση στο εσωτερικό του ναού, θα δούμε το παρεκκλήσι της Αγίας Βάτου, το μουσείο, το πηγάδι του Ιοθώρ και το κοιμητήριο του μοναστηριού. Προαιρετική επίσκεψη στον Π. Μωυσή. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

12Η  ΜΕΡΑ. ΤΕΤΑΡΤΗ (11/4) ΣΙΝΑ –ΙΕΟΡΟΣΟΛΥΜΑ: Πρωινό, αναχώρηση για Ιεροσόλυμα, στάση στη νεκρά θάλασσα για καφέ. Άφιξη στα Ιεροσόλυμα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

13Η ΜΕΡΑ .ΠΕΜΠΤΗ (12/4). Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο Ben Gurion. Έλεγχος διαβατηρίων και εισιτηρίων. Πτήση με AEGEAN AIRLINES A3 929 05.30 π.μ. για Αθήνα και πτήση Α3 7108 08:45 π.μ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη  09.45 π.μ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ: 

EARLY BOOKING 1300€ (ΜΕΧΡΙ 10/3), 1350€ (ΑΠΟ 11/3)

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ: 1000€

 

ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια  Θεσσαλονίκη - Αθήνα –Τελ Αβίβ - Θεσσαλονίκη. Φόροι αεροδρομίων και συνόρων. Βίζες Ισραήλ. Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, στη Βηθλεέμ και στα Ιεροσόλυμα με  πρωινό και ένα γεύμα.Διαμονή στα δωμάτια στην παλιά πόλη (3-5 άτομα) με κοινόχρηστη τουαλέτα και κουζίνα, χωρίς φαγητό, μόνο το Πασχαλινό γεύμα. Η διήμερη εκδρομή στο Σινά. Εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα, με πολυτελή λεωφορεία. Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου. Το ταξί για το όρος Θαβώρ και στον Άγιο Σάββα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και έξτρα ταξιδιωτική ασφάλεια, INTERAMERICAN. Φ.Π.Α. Τσάντα – καπέλο, ενημερωτικό φάκελο.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Η κρουαζιέρα στην Τιβεριάδα 10€. Το τελεφερίκ στο Σαραντάριο όρος 12€. Το γεύμα ψάρι στην λίμνη Τιβεριάδας 17€.Τα φιλοδωρήματα για όλο το ταξίδι 15€. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, ποτά, τηλέφωνα, ταξί.

Το γραφείο μας σε συνεργασία με το Πατριαρχείο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει στους προσκυνητές την είσοδο τους στο Ναό της Αναστάσεως για την τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι προσκυνητές πρέπει να έχουν νέο διαβατήριο, που να ισχύει τουλάχιστον μέχρι και την ημερομηνία επιστροφής.Δικαιούστε 1 αποσκευή  έως 20 κιλά και 1 χειραποσκευή  8 κιλά  ανά άτομο.

Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία παραλαμβάνονται-παραδίνονται στις  12:00΄μ.μ.

Ο υπεύθυνος του γραφείου έχει δικαίωμα αλλαγής της εκτέλεσης του προγράμματος αν σοβαροί λόγοι το επιτρέπουν, αλλά πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η  τιμή έχει ορισθεί με βάση τις ισχύουσες τιμές 20/12/2017.

Πέραν της ημερομηνίας αυτής οποιαδήποτε αύξηση, ναύλων, φόρων, καυσίμων, κλπ, επιβαρύνει τους εκδρομείς.

 

ΑΞΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΑΣ

 

Aerogrammi Travel

Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Καλαποθάκη 3
Θεσσαλονίκη, 54624
 
2310228280 - 2310229037

 2310281671

ΜΗΤΕ:09.33.Ε.60.00.00742.00

 

 

Κύλιση στην Αρχή