Καλέστε μας στο 2310281961 - 2310228280 - 2310281671

Οι παρόντες όροι και κανόνες λειτουργίας καθορίζουν την χρήση της ιστοσελίδας www.aerogrammitravel.gr και των παρεχόμενων δι’ αυτής υπηρεσιών, της ελληνικής εταιρείας με την επωνυμία ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Ι.Κ.Ε. και το διακριτικό τίτλο Αerogrammi Travel, η οποία εδρεύει στην οδό Kαλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54624, .

Σας παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά διότι προσδιορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Η ιστοσελίδα παρέχεται σε εσάς για προσωπική σας χρήση, βάσει αυτών των όρων και κανόνων λειτουργίας.

Χρήση της ιστοσελίδας
Κάθε περαιτέρω χρήση και περιήγηση προϋποθέτει ότι έχετε ενημερωθεί και κατανοήσει τους όρους λειτουργίας και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των αναφερομένων όρων και προϋποθέσεων και την δέσμευσή σας από αυτούς, ανεπιφύλακτα, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης από καιρού εις καιρόν. Για τις αλλαγές, προσθήκες ή διαγραφές αυτές θα ενημερώνεστε είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχετε στην εγγραφή σας, είτε μέσω της ανάρτησής τους στην ιστοσελίδα.
Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε δεκτούς τους νέους όρους και κανόνες θα πρέπει να διακόψετε την χρήση της ιστοσελίδας. Εάν εξακολουθήσετε την χρήση της ιστοσελίδας μετά την ημερομηνία κατά την οποία τίθενται σε εφαρμογή οι αλλαγές, η χρήση της ιστοσελίδας από εσάς δηλώνει την συγκατάθεσή σας στο να δεσμευτείτε με τους νέους όρους και κανόνες χρήσης.

Διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτοποίησή σας ή την πιστωτική σας κάρτα, πριν την οριστική έκδοση του εισιτηρίου ή την οριστικοποίηση της κράτησης άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η Εταιρεία μας δεν υποχρεούται να σας αποστείλει τα εισιτήριά σας ή την κράτησή σας μέχρι την ολική εξόφληση.

Γενικοί Όροι Κρατήσεων
Για κάθε κράτηση (που πραγματοποιείται μέσω του τηλεφώνου ή μέσω email ή στα γραφεία της εταιρείας), μας δίνετε τη ρητή εντολή να διαμεσολαβήσουμε για την παροχή της ταξιδιωτικής υπηρεσίας της επιλογής, η οποία φέρεται από τον εκάστοτε προμηθευτή, ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας και δεσμεύεστε από αυτήν.

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι ευθύνεστε για την τήρηση των όρων που θέτει ο εκάστοτε προμηθευτής, όπως π.χ. τους όρους που θέτει κάθε αεροπορική εταιρία σχετικά με τον χρόνο check in και παρακαλούμε να ενημερώνεστε σχετικά με αυτούς από τον εκάστοτε προμηθευτή.

Σε περίπτωση μακροπρόθεσμων αλλαγών σε οποιαδήποτε υπηρεσία εκ μέρους του παρόχου που έχετε επιλέξει, π.χ. σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης, η εταιρεία θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει και να σας ενημερώσουμε εφόσον λάβουμε έγκαιρη ενημέρωση από την πλευρά του προμηθευτή. Για μεταθέσεις, καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων η άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και προϊόντων του προμηθευτή, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

Παρακαλούμε να ελέγξετε την ορθότητα των στοιχείων επιβεβαίωσης και να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό και μέσα στην ίδια ημερολογιακή ημέρα την εταιρεία μας για τυχόν αποκλίσεις ή λάθη, σχετικά με την ζήτηση σας. Η εκπρόθεσμη αναφορά λαθών και αποκλίσεων σε καμία περίπτωση δεν γεννά δικαίωμα ακύρωσης της κράτησης – αγοράς σας.

Τα αεροπορικά εισιτήρια αποστέλλονται ως ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-ticket) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ.

Το όνομά σας στην κράτηση, θα πρέπει να αντιστοιχεί στο όνομα της ταυτότητας / διαβατηρίου σας, άλλως μπορεί να μην σας επιτραπεί η επιβίβαση στο αεροπλάνο.
Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, αποστέλλονται μέσω courier με χρέωση ή από τα γραφεία της εταιρείας μας.
Σε περίπτωση κρατήσεων που αφορούν ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και κράτηση ξενοδοχείων, θα λάβετε το σχετικό voucher και τον κωδικό της κράτησής σας αντίστοιχα, στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Η δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης ενός αεροπορικού ή ακτοπλοϊκού εισιτηρίου, ενός ταξιδιού ή ενός άλλου προϊόντος ή υπηρεσίας καθώς και οι όροι που διέπουν μία τέτοια αλλαγή ή ακύρωση, εξαρτώνται από τους όρους που θέτει η εκάστοτε προμηθεύτρια εταιρεία, ήτοι αεροπορική, ακτοπλοϊκή ή άλλη. Η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμιά ευθύνη για τους όρους αυτούς. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεχτικά τους κανονισμούς ναύλων και τους λοιπούς περιορισμούς.

Κόστος που ενδέχεται να προκύψει σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης μίας ταξιδιωτικής υπηρεσίας, το οποίο καθορίζεται από τους όρους του εκάστοτε παρόχου, βαρύνει αποκλειστικά εσάς. Για την περίπτωση που αγοράσετε εισιτήριο μετ' επιστροφής και επιθυμείτε να μην πραγματοποιήσετε και τις δύο πτήσεις του εισιτηρίου σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε εάν αυτό είναι επιτρεπτό, αφού η κάθε αεροπορική έχει διαφορετική πολιτική για τις περιπτώσεις αυτές.

Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας
Η χρήση Πιστωτικής Κάρτας από τον επισκέπτη / χρήστη για την εξόφληση υπηρεσιών χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

‘Oροι συμμετοχής οργανωμένων Εκδρομών

Δηλώσεις συμμετοχής
Κράτηση θέσης θεωρείται σίγουρη εφόσον έχει καταβληθεί προκαταβολή 30%. Η εξόφληση του υπολοίπου γίνετε το αργότερο σε 10 μέρες πριν την αναχώρηση.

Ακυρώσεις
Γίνονται δεκτές χωρίς καμιά επιβάρυνση αν γίνουν μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση. Ακυρώσεις που γίνονται σε χρονικό διάστημα από 30 μέχρι και 15 μέρες πριν την αναχώρηση επιβαρύνονται με το ποσό της προκαταβολής. Ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές από 10 μέρες μέχρι και την αναχώρηση της εκδρομής. Το γραφείο μας έχει όμως την καλή διάθεση να συζητήσει προσωπικά την κάθε περίπτωση της ακύρωσης.

Ξενοδοχεία
Η κατηγορία των Ξενοδοχείων που αναφέρεται στο πρόγραμμα είναι σύμφωνη με τον τουριστικό οργανισμό της χώρας στην οποί ανήκουν. Επειδή όμως δεν υπάρχει ενιαίο κριτήριο διεθνώς παραδεκτό, για την κατάταξη αυτή, είναι λογικό να διαφέρουν μεταξύ τους τα διάφορα ξενοδοχεία έστω και αν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Κατά συνέπεια σε καμία περίπτωση δεν ανεχόμαστε πως το θέμα του ξενοδοχείου μπορεί να στοιχειοθετήσει απαίτηση αποζημίωσης σε βάρος του γραφείου μας. Επίσης οι ταξιδιώτες παίρνουν δωμάτια και τα αφήνουν μετά τις 12:00μ.μ Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια (για τις εκδρομές στα Ιεροσόλυμα), στην παλιά πόλη είναι απλά με κοινόχρηστη κουζίνα και μπάνιο

Αεροπορικά εισιτήρια
Οι ώρες πτήσεων ορίζονται και δίνονται σαν τελικές στην ενημερωτική συγκέντρωση της εκδρομής. Τυχόν αλλαγή της ώρας αναχώρησης από πρωί σε μεσημέρι , απόγευμα βράδυ και αντιστρόφως δεν θεωρείται αλλαγή του προγράμματος .Οι ταξιδιώτες είναι υποχρεωμένοι πριν την εγγραφή τους να ελέγχουν τις πτήσεις και αφού εγγραφούν να αποδέχονται χωρίς καμία επιφύλαξη.

Ευθύνες Εκδρομής
Οι εκδρομείς οφείλουν να ελέγχουν την ισχύ των διαβατηρίων του να φροντίζουν για το συνάλλαγμά τους, να μελετούν λεπτομερώς το πρόγραμμά τους. Σε περίπτωση άγνοιας του προγράμματος και των όρων συμμετοχής και αν ο εκδρομέας δημιουργεί προβλήματα παρέχει το δικαίωμα στον αρχηγό να αδιαφορήσει για τον ασυνεπή ταξιδιώτη.

Ευθύνες Γραφείου
Το γραφείο μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για καλύτερη διεκπεραίωση των εκδρομών και φροντίζει για την όσο το δυνατόν αρτιότερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων. Πάνω από όλα είναι μεσολαβητής ανάμεσα στους εκδρομείς, στα μεταφορικά μέσα, ξενοδοχεία, τοπικούς αντιπροσώπους κλπ. Η υπευθυνότητα, η πείρα και η φροντίδα των αρμοδίων όμως βοηθά την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

Αρχηγός. Βρίσκεται στην διάθεση των εκδρομέων όλες τις μέρες της εκδρομής και το δικαίωμα να αλλάξει το πρόγραμμα πάντοτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών

Γενικά: Αλλαγές στους παράγοντες κόστους (αύξηση αεροπορικών ναύλων, φόρων αεροδρομίου και συνόρων , τιμής ξένου συναλλάγματος κ.λ.π) επιβαρύνουν τους εκδρομείς.Έκτακτα έξοδα που τυχόν προκύπτουν λόγω ανωτέρας βίας (κλείσιμο αεροδρομίων, απεργίες) και τη χρησιμοποίηση άλλου μέσου μεταφοράς επιβαρύνουν τους εκδρομείς. Απώλεια χρημάτων, απώλεια εισιτηρίων, απεργίες, τοπικές εξεγέρσεις, ακυρώσεις ή καθυστερήσεις δρομολογίων, ευθύνουν τον πελάτη. Το γραφείο έχει το δικαίωμα ακύρωσης της εκδρομής αν το επιβάλλουν ειδικοί λόγοι και να επιστρέψει στους πελάτες τα χρήματα που κατέβαλαν. Σχετικά με το συνάλλαγμα δικαιούστε σε κάθε ταξίδι σας ποσό μέχρι 10.000 ευρώ. Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών και αν τεχνικοί λόγοι , καιρικές συνθήκες και άλλα εμπόδια το επιβάλλουν. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή της πτήσης το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

Aerogrammi Travel 

Γραφείο Γενικού Τουρισμού
Καλαποθάκη 3
Θεσσαλονίκη, 54624

Τηλεφ : +30 2310281961, +30 2310228280

mobile : +30 6937054833

Φαξ      : +30 2310281671

E-mail : aerogrammitravel@aerogrammitravel.gr

 

ΜΗΤΕ:09.33.Ε.60.00.00742.00

 

 

Κύλιση στην Αρχή